HAPSE PUTARSKU MAFIJU ZBOG ĐOKOVIĆA: Tajkun Miljković eskivirao suđenje, poslao papir da je član Noletove delegacije!

Tajkun Branko Miljković, vlasnik firme „MBA- Ratko Mitrović Niskogradnja“, koji je 2020, kad su ga uhvatili da krši policijski čas, pesnicama izudarao komunalne policajce, od čega je jedna žena, eskivirao je današnje ročište, i to 26. po redu, jer je danima u Australiji, na mečevima tenisera Novaka Đokovića!

Kako prenosi Republika, Miljkovićev advokat je danas priložio opravdanje od porodice Đoković za Branka Miljkovića – da je on član delegacije porodice Đoković na turniru. 

I zaista, tokom finalnog meča u Australiji, kamere su usnimile bahatog Miljkovića u loži porodice Đoković.

Miljkovića je na turniru videla i sudija Trećeg osnovnog suda Jelena Danilović, postupajuća u ovom predmetu, te je odredila pritvor za optuženog i sada KV veće treba da se izjasni o tome. Sa druge strane, Miljkovićev advokat je zatražio izuzeće sudije. 

Inače, Miljković je bio na ročištu 22.decembra i znao je da će u ovoj sedmici imati četiri termina za pripremno ročište, a sve kako bi ga nadležni konačno naterali da da iskaz u ovom predmetu.

Miljković još nije saslušan jer se uvek izvlači na bolesti, te kovid, te postkovid, što to mu je inače omiljeni izgovor. 

Miljković se tereti za napad na službeno lice u toku vršenja dužnosti i nanošenje lakih telesnih povreda. Pored toga što je pesnicama udarao komunalne policijace, ovaj tajkun ih je i vređao, pljuvao… Pitanja su poslata Trećem osnovnom sudu, kao i Miljkovićevoj firmi, ali odgovori nisu stigli.

Prvi čovek „MBA- Ratko Mitrović Niskogradnja“ je više puta završio u medijima zbog kastastrofalnog položaja radnika u njegovim firmama – kršenje radnih prava, omalovažavanje, kašnjenje plata, davanja nezakonitih otkaza….

Firme ovog tajkuna su bile zadužene za uređenje trga na Slaviji 2016, a ugovor je bio vredan čak dve milijarde dinara. Međutim, Miljković je postavio ploče koje su izlomljene za četiri meseca i to pre otvaranja platoa! Njegove firme su radile i sanaciju ulica Ruzveltova i Mije Kovačevića, koje su, takođe, loše izvedene. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare