STALNO SU GA UCENJIVALI ZA LOVU, JEDVA JE ŽIVEO: Glumca napali zbog objave o PREMINULOM KOLEGI, on BRUTALNO odgovorio!

Glumac Enis Bešlagić oglasio se povodom odlaska Saše Petrovića, a usput je spomenuo neke stvari koje su izazvale burnu raspravu na društvenim mrežama.

– Mora li se u negativnom kontekstu oprostiti od ovakvog čoveka, pa i glumca na kraju? Ja vas, Enise, mnogo cenim, ali zasipate nas nekim citatima, mudrolijama, a i sami ste takvi. Svako dobro – samo je jedan od komentara.

Enis je u svom prvobitnom oglašavanjuistakao da je Saša Petrović bio konstantno okružen lažnim prijateljima i producentima koji su mu plaćali premale honorare.

– Čoveka su ucenjivali stalno za lovu i igrao je da preživi… Nije snimao dugo ništa i jedva je živeo. Sada su se našli svi kao žao im ga je, a kada smo se sreli zadnji put, pričali smo o ovome što sam napisao i to je njegova zadnja poruka licemerima. A ako ćemo samo pod tepih stavljati stvari, onda imate druge ljude bez stava, pa njih pratite. Licemerstvo je fuj – odgovorio je Bešlagić, prenosi 24sata.hr.

Podsetimo, Enis Bešlagić je u prvoj javnoj poruci komentarisao i saradnike pokojnog glumca.

– Dragi i dobri Saša, sada odmori… Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te „cene“ ovde… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrednost i na kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni „znaju“ koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ, a bio si glumčina! Putuj, dušo, i tvojoj porodici mir želim – napisao je Enis u objavi na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare