POZNATO STANJE DOKTORKE IZBODENE U VIROVITICI: Posle operacije u stabilnom stanju, ali život joj je spasla ČISTA SREĆA

Dr. Elvira Koić, poznata psihijatrica koju je juče u privatnoj ordinaciji u Virovitici više puta ubola pacijentkinja (37) je u stabilnom stanju.

– Pacijentkinja je operisana u kasnim večernjim satima, njeno stanje je stabilno i trenutno se uspešno oporavlja – rekao je direktor Opšte bolnice Virovitica Dinko Blažević za portal ICV.hr. 

Sreća u nesreći, naglasio je, je bila blizina njene ordinacije i Opšte bolnice, koje su udaljene svega nekoliko stotina metara. Njena ordinacija se nalazi skoro na ulazu u bolnicu, pa joj je veoma brzo pružena pomoć, prenosi Kurir.

Podsećamo, juče oko 17 časova pacijentkinja (37) je napala i nožem izbola doktorku u privatnoj ordinaciji u Virovitici. Napad su čule komšije i pozvale policiju, koja je na licu mesta uhapsila počiniteljku, a povređena lekarka je prebačena u Opštu bolnicu Virovitica, gde joj je ukazana pomoć.

Kako navodi dr. Sandra Frljević iz Objedinjenog prijema Hitne pomoći Opšte bolnice Virovitica, dr. Koić je primljena sa više uboda po celom telu, ali je njeno stanje stabilno. Iako je imala više rana po celom telu, njen život nije bio u opasnosti.

– Pacijentkinja je izgubila dosta krvi, pošto je napad, prema dosadašnjim informacijama, trajao oko pola sata. Iako ima više uboda po celom telu, njen život nije životno ugrožen. Njeno stanje je trenutno stabilno. I dalje joj se pruža pomoć – kratko je juče prokomentarisala dr. Sandra Frljević.

Žena koja ju je napala je uhapšena, a slučaj je preuzelo Državno tužilaštvo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare