OVO JE DAVIDOVA (9) ŠANSA ZA SREĆNO DETINJSTVO: Boluje od teške bolesti i potrebna mu je NAŠA POMOĆ kako bi nastavio svoju borbu 

David Dimitrijević (9) je dečak koji boluje od razvojne disfazije. Rođen je 2013. godine sa fiziološkom cistom na mozgu, koja je vremenom nestala. Nakon toga, njegov razvoj teče uredno do njegove druge godine, kada roditelji primećuju kašnjenje u razvoju, tačnije u govoru i finoj i krupnoj motorici. 

Od tada David kreće na logopedsko defektološke tretmane, redukciju psihomotorike i psihoterapije.

Dečakovoj porodici je potrebna naša pomoć kako bi mogao da nastavi borbu za bolje sutra. 

– Potrebno je da Dakiju neophodne preglede i analize posle transplantacija matičnih ćelija koje smo radili, David je mnogo bolje samim tim zbunjuje doktore, tj neki kažu da ima visoko funkcionalni autizam, a neki su i dalje pri svom da samo kasni u razvoju – isti njegov otac Đorđe i dodaje:

David Dimitrijević
foto: Budi human

– Nama dijagnoza nije bitna, mi se trudimo da mu obezbedimo sve neophodne tretmane i preglede da bi bio bolji i naravno tražimo način da što više napreduje. Taj način smo pronašli, ali kako to obično bude treba mnogo novca tj. jedan poznati ruski lekar sredinom februara dolazi u Beograd i Davidu je zakazan pregled kod njega, ali sve analize i pregled koštaju malo manje od 2000 eura, jer se radi kompletna dijagnostika celokupnog organizma. Mi taj novac nažalost nemamo, odrekli smo se kada u kafiću, zimovanja, letovanja da bi sve uspeli da mu obezbedimo, zato sad tražim 1000 dobrovoljaca koji će se odreći kafe u kafiću ili pakle cigareta i poslati sms za Davida 950 na 3030. Borba za Davidovo bolje sutra nije sprint, to je maraton i potrebni ste nam na duže staze.

Za Davidovo bolje sutra! Budimo humani!

Pomozimo Davidu!

Slanjem SMS poruke 950 na 3030

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare