JEZIVO! MAJKA STRADALA U POŽARU, SIN U RANAMA: Zapalila se kuća u Mokrinu, povređeni (46) ima opekotine glave, ruku i nogu

Bojana M. (74) iz Mokrina, stradala je u požaru koji je izbio jutros u starijoj prizemnoj kući, u ulici Branka Radičevića. Vatrogascima je požar prijavljen nešto pre 9 sati, a intervenisale su dve ekipe Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Kikinde.

– Vatrogasci su u kadi zatekli beživotno telo starije žene, Bojane M. iz Mokrina. Sumnja se da se nesrećna žena ugušila od dima. Ispred kuće se nalazio muškarac sa vidnim opekotinama po telu. Utvrđeno je da je to njen sin, Miodrag M. (46). Sanitetskim vozilom on je najpre dopremljen u kikindsku bolnicu – prvi su detalji istrage koja je u toku, piše Kurir.

Kako nam je rečeno u bolnici, pacijent je zadobio opekotine prvog i drugog stepena. Opekotinama je zahvaćeno oko 50 odsto površine tela.

– Ima opekotine glave, ruku i nogu. Pacijenta smo zbrinuli i hitno poslali u Klinički centar Vojvodine – saopšteno je Kuriru u kikindskoj Opštoj bolnici.

Nakon obavljenog uviđaja telo nastradale žene je poslato na obdukciju u novosadski Zavod za sudsku mediciju. Istraga je u toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare