GLAVNI INICIJATORI LJUBAVNIH SVAĐA PREMA HOROSKOPU: Oni imaju KRATAK FITILJ, pa ne mogu da se kontrolišu i prave OPŠTI HAOS!

Kada je ljubav u pitanju, oni ne mogu da se kontrolišu. Lako se naljute, imaju kratak fitilj, a često su skloni da naprave dramu samo da bi videli kako će njihov partner reagovati. Obično im bude žao jer su burnim reakcijama napravili haos, ali su svesni da je tada kasno. Horoskop otkriva koji znaci su glavni incijatori svađa:

BIK

Svi znaju koliko su Bikovi tvrdoglavi. Misle da su uvek u pravu i nikada ne možete da ih naterate da promene svoje mišljenje. To im često stvara velike probleme u vezama, a često je i glavni razlog razilaženja sa partnerom. Bik ne voli kada mu partner tera kontru i tada je spreman da se razori sve pred sobom. Mnogim ljudima postane „strah i trepet“, ali oni po svaku cenu isteraju svoje.

LAV

Ljudi rođeni u znaku Lava žele da imaju kontrolu nad partnerom. Za njih se podrazumeva da su u centru pažnje i zato partnera često stavljaju u drugi plan. Ukoliko osete da nemaju dovoljno pažnje, spremni su da započnu žestoku svađu. Ne podnose misao da nisu glavni u vezi i zato su glavni inicijatori rasprava.

ŠKORPIJA

Ako je neko spreman da napravi haos iz čita mira, to je Škorpija. Ona može da vas testira samo zato što joj je dosadno. Lako ih je uvrediti, svaku reč shvataju bukvalno i tada kao iz topa reaguju burno. Škorpije gube kontrolu kada su besne i poznato je da tada koriste jako niske udarce, zbog čega u raspravama niko ne može da ih pobedi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare