SLAVNOM PEVAČU PUKLE PANTALONE USRED KONCERTA: Sevnulo MEĐUNOŽJE i DONJI VEŠ, a u prvom redu bila čuvena glumica (VIDEO)

Hariju Stajlsu su tokom koncerta u Inglvudu u Kaliforniji pukle pantalone na međunožju.

Video s nastupa se ubrzo proširio društvenim mrežama, a mnoge je nasmejao pevačev izraz lica kad je shvatio šta se dogodilo. U neverici je pogledao svoje pantalone, a potom se ogrnuo zastavom LGBTQ zajednice, koju mu je neko dobacio iz publike, prenosi Metro.

Nakon nezgode je nastavio da peva, a potom je uzeo kratku pauzu i presvukao se iza bine. Po povratku na binu izvinio se publici.

– Pukle su mi pantalone. Osećam da moram da se izvinim nekolicini vas ispred. Vi, gospodine, jeste li dobro? Kunem se da to nije deo šoua – našalio se pevač, prenosi Kurir. Između ostalih, na koncertu je bila i Dženifer Aniston, koja je koncert slušala iz prvog reda.

Harijeve obožavatelje nasmejao je ovaj trenutak s koncerta.

„Harijevo pucanje pantalona pred Dženifer Aniston najverovatnije je traumatičan trenutak za njega“, „Dženifer Aniston je bila Harijeva simpatija i pukle su mu pantalone baš ispred nje“, „Sama pomisao da mi puknu pantalone pred Dženifer Aniston naterala bi me da odem u penizju“, neke su od šala na Tviteru na račun pevača.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare