POKRET SOCIJALISTA ODGOVORIO BILČIKU: Nije osetio zabrinutost zbog srpske dece na KiM, ali mu smeta Vulin koji je lojalan svojoj državi 

POKRET socijalista reagovao je na izveštaj o Srbiji Vladimira Bilčika izvestioca EP u kome je, između ostalog, Bilčik napisao da je zabrinut zbog imenovanja Vulina na čelo BIA. 


 – Vladimir Bilčik je u svom nacrtu izveštaja o Srbiji izrazio niz žaljenja zbog toga što je Srbija slobodna i nezavisna zemlja, zbog toga što samostalno vodi svoju spoljnu politiku i ne uvedi sankcije svojim prijateljima. Baš kao što ne voli da vidi nezavisnu Srbiju, isto tako, Bilčik, ne voli da vidi Srbe na čelu srpskih institucija koji su lojalni samo svojoj državi, narodu i predsedniku, otuda leži i sva zabrinutost Bilčika zbog imenovanja Vulina na čelo BIA.  Smeta Vulin na čelu Bezbednosno-informativne agencije zato što nije saradnik niti jedne strane službe i zato što čuva i štiti pozicije Srbije, a ne nekih drugih zemalja. 
Ako je Bilčik zbog toga zabrinut, neka je, srpski narod nije. Takođe, nešto nismo videli u ovom iscrpnom Bilčikovom izveštaju da je zabrinut zbog srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, nešto nismo videli da je zabrinut zbog toga što su Šiptari umalo ubili srpsku decu na Badnji dan samo zato što su Srbi. 
I dobro je da smo još jednom imali priliku da se uverimo da srpski narod nikog ne zanima, ali da smeta srpska samostalnost i srpske patriote poput Aleksandra Vulina. 
Neka mrzitelji i nezavisne Srbije i Aleksandra Vulina rade svoj posao, a Vulin će se,  kao i uvek do sada, boriti za svoju zemlju – poručili su u Pokretu socijalista reagujući na izveštaj o Srbiji Vladimira Bilčika izvestioca EP u kome je, između ostalog, Bilčik napisao da je zabrinut zbog imenovanja Vulina na čelo BIA.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare