Otkrivamo šta je pisalo u oproštajnom pismu Gorana Đokića koji je ubio rođene sestre na Bežaniji

Goran Đokić (37) koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, a za koga se sumnja da je sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru Gordanu Đ. (78), kako je Telegraf objavio, ostavio je oproštajno pismo svojoj supruzi u kojem je osim što joj je napisao da mu „čuva decu“, priznao zločin.

„On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao da priznaje zločin, da ne može više da beži i da se krije i da misli da je najbolje da presudi sebi. Takođe je rekao da mu čuva decu“, rekli su iz istrage, prenosi Telegraf.

Inače, policija je od dana kada su nađena tela znala ko je počinitelj, ali je bežao.

„Istražitelji su od prvog dana znali ko je ubio sestre i okarakterisali su to kao zločin iz strasti. On je bežao i krio se od momenta kada im je presudio. Obruč se sve više stezao oko njega, znao je da smo mu „za petama“, bilo je pitanje trenutka kada bi ga uhapsili, ali je on počinio samoubistvo. Njegovo telo nađeno je u četvrtak oko 9:50 časova u Ulici Partizanske Avijacije u kolima. Pored tela nalazili su se pištolj i oproštajno pismo“, rekli su nam iz istrage.

Podsetimo, Goran Đokić i 40 godina starija Jelisaveta Đ. (76) ušli su u emotivnu vezu nakon što je njen muž preminuo u Domu za stare u kojem je on radio.

„Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počeli su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan“, rekli su nam iz istrage slučaja.

Goran Đokić je, nezvanično, pucao sebi u glavu.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je pre dva dana izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu, a udarcima u glavu njenu orđenu sestru Gordanu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare