LJUDI PAKUJTE SE, MEDVEDEV UPUTIO JEZIVE PRETNJE! Treći svetski rat na pragu?! Zapad neće izbeći da plati za svoje grehe, sve će postati pepeo 

Isporuke tenkova i oklopnih jedinica Ukrajini neće sprečiti izbijanje trećeg svetskog rata, ako do toga uopšte i dođe, izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev

Kako je rekao, odbrana Ukrajine, koja nikom u Evropi nije ni potrebna, neće pomoći „trulom Starom svetu da izbegne da plati za svoje grehe.

Prema rečima Medvedeva, ako uopšte i dođe do trećeg svetskog rata, on se neće voditi iz pomoć tenkova i aviona, već će se ceo svet pretvoriti u pepeo.

Podsetio je na to da Velika Britanija, između ostalog, zahteva da zemlje Alijanse treba da Kijevu isporuče naoružanje istog trenutka, kao i da će ti lovci, tenkovi i rakete velikog dometa sprečiti ekspanziju Rusije i izbijanje trećeg svetskog rata.

„Takvih budala u strukturama vlasti u Evropi ima bezbroj“, dodao je on. 

Podsetimo, Nemačka je posle više meseci premišljanja saoptila da će Kijevu poslati tenkove „leopard“, a istog dana su i američke vlasti saopštile da će Kijev od Vašingtona dobiti tenkove „abrams“. 

Ubrzo zatim oglasila se i Velika Britanija koja je saopštila da planira da isporuči Ukrajini tenkove „čelendžer 2“ krajem marta.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare