KRENUO MITROVIĆEVIM PUTEM! Srpski napadač ODLAZI u Anderleht! Belgijanci ŽELE i bivšeg napadača Partizana! 

Fudber TSC-a Petar Ratkov mogao bi karijeru da nastavi u slavnom Anderlehtu i krene putem slavnog prethodnika Aleksandra Mitrovića

Dobre igre Ratkova u dresu Topolčana nisu promakle Belgijancima, koji su pokazali interesovanje da, posle Mitrogola, angažuju još jednog srpskog napadača. 

Za ovog fudbalera od ranije su se raspitivali italijanski klubovi Kozenca i Specija, ali će Petar po svoj prilici krenuti putem najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije.

Ratkov je dogovorio lične uslove sa klubom iz Brisela, a ostalo je da se TSC i Anderleht dogovore oko obeštećenja. Mnogo vremena za pregovore nema, pošto se zimski prelazni rok u Zapadnoj Evropi završava poslednjeg dana januara.

Visoki napadač koji može i da igra po levom krilu je došao u Bačku Topolu pre dve godine iz beogradskog FK DIF, a onda se preko omladinaca probio do seniorskog tima. U dosadašnjem toku Superlige je upisao 52 meča i postigao sedam golova, dodavši na to dve asistencije. Dobijao je poziv i za mlađe selekcije Srbije, što mu je dodatno podiglo cenu. 

Anderleht traži golgetera, pošto je Fabio Silva, letošnje pojačanje na pozajmicu iz Vulverhemptona, promenio adresu i otišao u PSV Ajndhoven, pa su stručnom štabu na raspolaganju ostali samo Espozito i mladi Raman. 

Istina, Ratkov bi predstavljao rešenje za duge staze, pošto je Anderleht poslednjih godina, usled nedostatka rezultata u skladu sa renomeom kluba, bacio sve karte na razvoj mladih snaga.

Šuška se da bi u Župile ligu mogao još jedan napadač sa superligaških terena. Reč je o bivšem igraču Partizana Nikoli Štuliću, koji brani boje niškog Radničkog, a u svom tomu ga želi Šarlroa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare