AKO VIDITE OVE MUŠKARCE, ZOVITE POLICIJU! Brusilicom isekli rešetku, pa pustošili radnju u Futogu, jedna stvar posebno ČUDNA VIDEO 

Dvojica muškaraca snimljeni su kako noćas oko 3:30 kako obijaju radnju u Futogu brusilicom i odnose 400.000 dinara, a vlasnici i MUP mole građane za pomoć. Ukoliko ih vidite, prepoznajete – pozovite odmah policiju na 192.

Inače ova prodavnica čak pet puta je bila na meti razbojnika u periodu od 2 godine. Kako se saznaje od vlasnika, od pet upada u radnju, jedan slučaj je rasvetljen. Policija je svaki put obavšetena, uzeti su video snimci i obavljen je uviđjaj.

Na snimcima koji su nam ustupljeni, vide se razbojnici maskirani kapuljačama, a jedan od njih seče rešetku brusilicom. Dvojac je potom izvršio premetačinu, zatim su se udaljili u nepoznatom pravcu „bogatiji“ za oko 400.000 dinara.

Iako su stvorili veliku buku, niko od prolaznik nije primetio pljačku. Čak nekoliko puta su išli da prazne rančeve i vraćali su se po još. Obzirom da je bilo kasno, nije bilo ljudi na ulici, a prve kuće su udaljene.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare