POZNATA MANEKENKA PALA NA REVIJI NA NEDELJI MODE: Prosula se nasred piste, prvo je sedela U ŠOKU, a onda uradila OVO! (VIDEO)

Nedelja mode u Parizu ne može da prođe bez skandala, bilo da je reč o bizarnim kombinacijama poznatih ličnosti ili gafova na modnoj pisti. Ovog puta pažnju je izazvala 57-godišnja manekenka Kristen Mekmenami, koja je imala problema s obućom.

Manekenka je pistom hodala u cipelama s vrtoglavo visokom potpeticom, a u jednom trenutku se saplela i pala na pisti. Ostala je da sedi neko vreme, vidno frustrirana, a zatim je ustala i nastavila da hoda bosa s cipelama u rukama.

Kamera ju je kasnije uhvatila kako baca cipele s piste i samopouzdano nastavlja hod, a video je postao viralni hit na Tviteru s preko 20 miliona pregleda pregleda.

Inače, manekenka je poznata po svojim padovima na modnim pistama, piše Kurir. Prošle godine je pala na reviji Žana Pola Gotjea, takođe tokom Nedelje mode u Parizu.

Ovog puta tviteraši pišu kako je reč o „prokletstvu Valentino cipela“, a primetili su kako ovo nije jedini propust na reviji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare