POLICAJCI PRETRESLI STAN, PA USNIMLJENI U NEVEROVATNOJ AKCIJI: Dala mu telefon sa porukom, pa šapnula šta će da uradi (VIDEO)

Dvoje policajaca iz divizije Nort Gris u državi Njujork, snimljeno je kako se dogovaraju da ukradu 6.000 dolara koje su pronašli pretresom stana jednog para. Šenon Karpenter i njen dečko Džon Grendberi spremali su se da započnu dan, prošlog 16. novembra, kada im je policija zakucala na vrata oko osam sati ujutru.

Napolju je stajalo šest policajaca iz sektora za uslovne kazne koji su rekli da moraju da pretraže njihov stan. Grendberi je bio na uslovnoj zbog posedovanja oružja. Četiri policajca su ušla, a kada su se našli u spavaćoj sobi, Karpenterova je preko mobilnog telefona uključila kamere koje su bile usmerene na krevet i ormar.

Policajci su češljali sobu, ormar, fioke, a zagledali su i ispod kreveta. Uzeli su veliki kuhinjski nož, kesicu kanabisa i vagicu, pištolj i 6.000 dolara u kešu koje su pronašli u čizmama.

Međutim, tada je dvoje policajaca počelo da se dogovara da uzmu novac i podele ga. Policajka, identifikovana kao Doris Hernandez, kucala je poruku na telefonu koji je potom predala kolegi. On je pogledao šta je napisala, pa su počeli da šapuću.

– Možemo da podelimo novac, rekao je.

– U pravu si, odgovorila je Hernandezova.

Policajka je suspendovana sa posla, a Grendberi se ponovo našao iza rešetaka zbog posedovanja droge i vage što je predstavljalo kršenje uslovne kazne. Karpenterova je rekla da pronađeni pištolj nikada nije videla, a da nož, kanabis, vaga i novac pripadaju njoj. Kako je istakla, uštedela je tu sumu vozeći kamion.

UDARNA VEST.rsk

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare