JEDVA GA PREPOZNALI ZBOG KOSE I BRADE! Milan Stanković iz manastira pravo u kafanu! (FOTO)

Pevač se iznenada pojavio na nastupu Vesne Zmijanac i zapevao s njom hit Dina Merlina „Bosnom behar probeharao“

Nekada veoma popularni pevač Milan Stanković, koji se u poslednje vreme povukao iz javnosti, te se, kako je naš list prvi pisao, posvetio mirnom životu i pazario imanje nadomak Sombora, gde pokreće uzgoj organske hrane, posle dužeg vremena viđen je u noćnom provodu. Kako se u međuvremenu posvetio bogu i veri, pa koristi svaki slobodan trenutak da obilazi manastire, po njegovom dosta drugačijem izgledu s puštenom bradom i kosom, reklo bi se da je pravo iz manastira došao u kafanu gde je nastupala jedna od njegovih retkih drugarica s estrade Vesna Zmijanac.

Mladi pevač se već duže vreme ne pojavljuje u medijima i retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a među poslednjima su one tokom njegove posete Svetoj Gori, nakon čega se šuškalo da je pevač odlučio i da se zamonaši.

Iz tih razloga bilo je iznenađujuće kada se pojavio na nastupu bliske koleginice i prijateljice Vesne Zmijanac u Beogradu. Milanova transformacija u izgledu datira odavno, ali reakcija mnogih je da su ga jedva prepoznali.

 Od plavokosog dečka koji je plenio pažnjom gde god se pojavio ostala je samo bleda senka. Vidno ugojen, duge crne kose skupljene u rep i brade nalik na one svešteničke, Stanković je bio gost na Vesninom nastupu u jednom prestoničkom restoranu, a u jednom momentu su zajedno i zapevali – priča izvor koji se zatekao na licu mesta.  
Na opšte oduševljenje svih gostiju, Vesna i Milan su u duetu otpevali hit Dina Merlina „Bosnom behar probeharao“ i atmosferu doveli do usijanja, što su prisutni ispratili gromoglasnim aplauzom, prenosi Republika.

 

Inače, Stanković je i poslednji put u javnosti pre godinu dana takođe viđen na Vesninom nastupu. Poznato je da on povremeno poseti kafanu u kojoj nastupa njegova prijateljica s kojom se privatno druži najviše na njenom imanju na Bukulji.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare