DA LI ĆE DOĆI DO PREPORODA? Crnogorci spremni za novog predsednika! Abazović izrazio želju, volja da čuje predlog DF-a 

Predsednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović rekao je da se nada da će Crna Gora na predsedničkim izborima dobiti novog predsednika i da bi bilo dobro da to bude neki zajednički građanski kandidat.

Govoreći o ponovnim pregovorima o formiranju vlade sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta 2020, kazao je da je spreman da čuje predlog ako ga neko ima.

Premijer je kazao da nije preokupiran predsedničkim izborima. On je novinarima saopštio svoj stav i dodao da će se naknadno izjasniti i partijski organi.

Najvažnije je da Crna Gora dobije novog predsednika i da to bude neki zajednički građanski kandidat. To bi bilo odlični. Značajno bi bilo i da to bude dama”, kazao je Abazović.

Istakao je da je siguran da ćemo dobiti novog predsednika za kojeg se nada da će biti kooperativniji u ostvarivanju nacionalnih interesa. 

Komentarišući ponovne pregovore o formiranju vlade sa parlamentarnom većinom od 30. avgusta 2020. godine, koje predlaže DF, kazao je da je spreman da čuje predlog ako ga neko ima. 

Ako postoji konkretni predlog kako bi to trebalo da izgleda više sam nego voljan i spreman da čujem. Samo da ne pričamo u oblacima”, rekao je Abazović.

Naglasio je da prije odlaska na izbore treba izabrati Ustavni sud.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare