Žoc pred derbi u EL: „Evo šta treba da uradimo za pobedu, navijači Zvezde prave fenomenalnu atmosferu“

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske pred predstojeći večiti derbi u Evroligi koji je na programu u hali Aleksandar Nikolić u petak od 19.00.

On ističe da njegov tim mora da popravi određene stvari u odnosu na prošlu utakmicu, koju je Zvezda dobila šutem Nemanje Nedovića za tri poena u poslednjoj sekundi meča.

– Treba da popravimo stvari koje nisu valjale u toj utakmici u Evroligi, koja je završena šutem u poslednjoj sekundi, znači da smo neke stvari radili dobro, ali da nije bilo dovoljno. Pokušaćemo u odnosu na ono što je igra Crvene zvezde da se prilagodimo i da odigramo dobru utakmicu – rekao je Željko Obradović, koji je istakao da nema problema sa povređenim igračima.

– Svi su zdravi – kratko je potvrdio Željko Obradović, koji je objasnio o čemu je pričao sa ekipom na sastancima, prenosi Telegraf.

– Trebalo nam je malo vremena, svi detalji o pripremi utakmice, kako ćemo igrati odbranu, kako protiv njihovog skoka u napadu, tranzicije, kreatora, a onda i njihove mane da probamo da koristimo, svi ti podaci su važni. Treba da igramo kompletnu utakmicu svih 40 minuta ako mislimo da pobedimo– rekao je Obradović.

Upitan je i o atmosferi, gde će biti i deo navijača Partizana.

– Atmosfera je super uvek, navijači Zvezde prave fenomenalnu atmosferu kao i naši, to je nešto najlepše verovatno što može da se vidi. Bilo je lepo što su bili navijači Zvezde ovde na derbiju u Areni, ne znam koliko će biti naših, ali sigurno da to daje posebnu draž derbiju, nadam se da će sve biti korektno kao u prvoj utakmici – zaključio je trener Partizana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare