SILOVAO DEVOJČICU PA PRETUKAO ČOVEKA BEJZBOLKOM JER NIJE UBEDIO DETE DA GA NE TERETI: Monstrum iz Leštana optužen! Ovako je pretio

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina.

Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine.

– Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela obljuba sa detetom, teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti – saopštilo je tužilaštvo, prenosi Kurir.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

– Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje. akodje, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M.M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede.

Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga „izbuši“.

Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama Miloš D. je uhapšen u jednoj kafani u Sopotu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare