Majka Brajana Volša je milionerka, živi u ovoj zgradi, ali je „od nje ostao samo automobil“: Komšije u čudu

Otkako je javnost početkom januara saznala da je Ana misteriozno nestala 1. januara, njena svekrva Dajana se nije oglašavala. Iako je u međuvremenu njen sin Brajan prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a zatim i optužen za ubistvo, Dajana i dalje živi povučeno.

Novinarka Telegrafa, našla se ispred Dajanine zgrade u trenutku kada je saopšteno da je Brajan optužen za ubistvo Beograđanke Ane, a kada smo joj pozvonili na vrata ona nam nije odgovarala.

Slična situacija je i danima nakon toga.

I danas je umesto Dajane, ispred zgrade naša novinarka pronašla njen crveni automobil, na kom se nalaze naslage snega, što ukazuje da danima nije pomeran s parkinga.

S obzirom na to da joj je automobil, koji je povremeno vozio i njen sin, parkiran ispred kuće pretpostavljano da je ona u stanu, ali da ne izlazi.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da poznaju Dajanu, ali da je danima nisu ni videli ni čuli.

Svi su šokirani vestima koje su ih zatekle.

Od nje je „ostao samo automobil“, koji ne miče s parkinga, svi drugi tragovi o tome da je žena uopšte u stanu ili negde drugde ne postoje.

Naša novinarka svakog dana dolazi do zgrade u kojoj živi Dajana, ne bi li popričala s njom, međutim, prizor ispred ulaza je gotovo zaleđen – samo se količina snega na automobilu menja iz dana u dan.

Još uvek nije poznato da li je ona razgovarala sa policijom, kao ni da li je uključena u istragu o Aninom ubistvu.

Ono što je poznato je da je Dajana milionerka, pa su se mnogi čudili zašto nije želela da plati kauciju za Brajana kada je smešten u pritvor.

Nedavno su američki mediji objavili fotografije Brajanove majke, Dajane Volš, u blizini njihove kuće u Kohasetu i to je bio poslednji put kada su mediji uspeli da je uslikaju.

Naša reporterka je nedavno ponovo posetila Brajanovu i Aninu kuću, gde je snimila nešto neobično.

Svetlo u kući bilo je upaljeno u sobi, dok je pre nedelju dana gorelo u hodniku. Nije poznato ko je boravio u kući, a nije isključeno da je to bila upravo Dajana.

Nije poznato ni da li je Dajana uspela da se vidi i čuje sa svojim unucima, o kojima su brigu nakon Brajanovog hapšenja preuzele socijalne službe.

Nije se slagala sa Anom

Iz pisama koje su Ana Volš i njena svekrva slale sudu, kada se Brajan suočavao sa suđenjem zbog prevare, može se naslutiti da njih dve nisu bile u dobrim odnosima.

Brajanu su roditelji rekli da nikada nije trebalo da se rodi, da nema nikakve šanse da uspe u životu. Zbog toga se dosta pogubio„, napisala je Ana u pismu koje je sudu poslala 2021. godine.

U pismu koje je Brajanova majka, sa kojom je on inače bio jako blizak, poslala sudu, napisala je da sa ANom nema blizak odnos navodno zbog kulturoloških razlika.

Ona je međutim, tom prilikom rekla da joj je Brajan pomagao kada je bila bolesna, kao i da on vaspitava i vodi računa o njihovim sinovima.

Da njih dve nisu bile bliske potvrdila je za Telegraf Milanka Ljubičić, Anina majka, koja je rekla da dok je boravila u Kohasetu kod ćerke i zeta, nije imala prilike da se upozna sa Dajanom.

Sa druge strane, Milanka je o svom zetu Brajanu imala samo reči hvale, mada je kasnije za naš portal priznala da su imali nesuglasica oko dece.

„Ništa ja primetila nisam dok sam kod njih. Raspoloženje, smeh, jedna savršena atmosfera. Niti sam primetila kad je dolazila, niti mi je bilo kada i bilo šta rekla. Čak ni onda nisam naslućivala, kada mi je napisala da se ne slažu oko dece. Nisam, verujte mi.Ali, jesam planirala da idem ali ne sutradan jer, rekla sam vam, ne bih mogla da se spremim“, rekla je juče Milanka za Telegraf.

Milanka bi bila srećna da Aleksandra, njena starija ćerka dobije starateljstvo nad Aninom decom. Dečake, otkriva nam, Aleksandra obožava.

„Aleksandra ima veliku decu, a Aninu obožava“, dodala je Milanka.

Da podsetimo, Brajan Volš je prošle nedelje optužen za ubistvo supruge Ane Volš, poreklom iz Beograda, koja je poslednji put viđena 1. januara.

Trenutno je u pritvoru, ukinuta mu je kaucija, a sledeće saslušanje zakazano je za 9. februar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare