REŠEN SLUČAJ NESTALOG ŽELJKA Muškarca kojem se izgubio trag u oktobru 2020. UBIO BRAT, pa njegovo telo sakrio u šumu

Policija je rasvetlila nestanak Željka Šlibara (51) iz Кutine u Hrvatskoj, a sumnja se da ga je ubio 56-godišnji brat, a potom telo sakrio u obližnju šumu, piše Sisak.info.

Ovaj 56-godišnjak je tada uredno prijavio nestanak svog brata policiji, tvrdeći da se on 6. oktobra 2020. godine udaljio iz mesta stanovanja i detaljno opisao šta je imao na sebi, piše Blic.

– Šlibar je rođen 3. decembra 1968. godine, a prijavljeno mu je prebivalište u Ulici Matije Gupca u Кutini. Srednje je telesne građe, visok je oko 175 cm, ima kratku smeđu kosu, smeđe oči, teško se kreće. U trenutku nestanka bio je obučen u crnu trenerku, tamnu košulju dugih rukava sa belom kragnom i patike – saopštila je tada policija.

Policijska uprava sisačko-moslavačka održala je danas u podne konferenciju za novinare zbog navedenog slučaja.

– Radilo se o bolesnoj i teško pokretnoj osobi, a telo je sakriveno u blizini mesta stanovanja. Početkom marta pronađeni su delovi tela i odeća za koje je kasnije otkriveno da je nestala osoba. To su ljudi koji se poznaju, a istrag je tajna i ne možemo govoriti o detaljima samog nestanka – saopštila je policija.

Кažu da su se nakon nestanka pojavile sumnje da je reč o ubistvu i pokrenuta je krivična istraga koja je trajala do juče. Počinilac je danas uhapšen i predat pritvorskom nadzorniku.

– Paralelno sa uviđajem, sprovedeno je i krivično istraživanje i lice je pronađeno, ne dojavom građana, već radom policijskih službenika – rečeno je na konferenciji za novinare.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare