OVO JE JEDNA OD VUKOTIĆEVIH ŠVALERKI! Sa njom se viđao u bekstvu! (FOTO)

Jovan Jovica Vukotić, vođa „škaljaraca“, imao je najmanje tri ljubavnice u Turskoj, tvrdi njegov vozač Emre K. i dodaje da su ga upravo one najverovatnije koštale života.

Sa njima se sastajao na javnim mestima, pa njegovi likvidatori u Istanbulu nisu imali muke da ga lociraju. Baš u tom periodu oni su krenuli sa pratnjom Vukotića sve dok ga nisu likvidirali. 
Kako Republika prenosi, ova devojka je jedna od njegovih ljubavnica. Sa lepom Turkinjom viđao se dok je bio u bekstvu.


POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE NA OVOM LINKU

Vukotić je usmrćen 8. septembra u Istanbulu pred trudnom suprugom Mašom M. i maloletnim detetom, u automobilu koji je vozio Emre. Na njega su pucali napadači sa motocikla. Vozač je na saslušanju ispričao inspektorima detalje iz Jovičinog života tokom boravka u Turskoj.

– Znam da je Jovan Vukotić sa ženom po imenu Anastasija imao aferu u jednom hotelu u Šišliju. Znam da mu je druga ljubavnica bila Ruskinja, po imenu Janina. Takođe, znam da je imao aferu i sa Libankom, čije ime ne znam, ali znam da su se upoznali u Ulusu u Bešiktašu, gde je on živeo, da su bili u hotelu u Nišantašiju – opisao je Emre K. 

Vođa „škaljarskog klana“ je sve tri ljubavnice upoznao za nepunih godinu dana boravka u Turskoj, jer je u tu zemlju stigao 2. oktobra 2021. sa falsifikovanim dokumentima. 

Turski istražitelji ispituju da li je Vukotićevo obilaženje brojnih hotela „kavčanima“ olakšalo potragu za njim po Istanbulu.

– Jovica je znao da neprijatelji mogu da ga nađu i u Kini, i da ne sme da se kreće po gradu bez preke potrebe. Međutim, pošto je njegova žena boravila u Crnoj Gori sa detetom, on je rešio da se opusti i šarmira nekoliko žena, kako bi imao makar neko uživanje dok brine za sopstveni život. Mislio je da je dovoljno što na ulicama nosi kačket i sunčane naočare. Ipak, sve govori da su ga te posete javnih mesta, na kojima se sastajao sa tri ljubavnice, koštale života, jer su kavčani mesecima češljali celu prestonicu Turske, a njegovi izleti po hotelima mogli su samo da ih poštede muka. I Vukotićevi saradnici, koji su znali njegova kretanja, treba da budu ispitani, kao potencijalni izdajnici – objašnjava Republikin izvor iz bezbednosnih službi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare