„ČEKAM DA ČUJEM NEŠTO O ANI, ALI SVE JE VELIKO NIŠTA“ Majka Ane Volš već 25. dan ne zna ništa o svojoj ćerki: „Ne znam ni kako su mi unučići“

– Skoči mi pritisak, pa padne. I tako u krug. Nemam nikakve informacije, niko mi ništa ne javlja. Čekam informacije o mojoj Ani, ali sve je jedno veliko ništa – priča za „Blic“ Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug Brajan Volš.

Kako kaže, nije se čula ni sa drugom ćerkom i ne zna kako su joj unučići i ko će preuzeti starateljstvo nad njenim unučićima.

– Ne znam da li će Anina sestra uzeti starateljstvo, ništa ne znam. Ne čitam više novine, niti gledam medije samo mi od toga skače pritisak. Čekam zvanično informaciju, ali mi niko ništa i dalje ne javlja – priča Milanka.

Milanka je ranije za „Blic“ pričala o Ani, njenom braku sa Brajanom, ali i potrazi za njenom ćerkom.

– Ja sam bila tamo (u Americi) tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni… Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi. Ja mogu da razumem i da se posvađaju, ali da joj učini nešto tako strašno, da se reši tela… – pričala je Milanka slomljena od tuge.

Milanka je ranije za „Blic“ ispričala da je mislila da Brajan i Ana imaju probleme, a da su ti problemi zbog Anine želje da više vremena provodi sa decom, dok je Brajan bio protiv.

– Ona je bila sa starijom sestrom u Beogradu i tada mi je Ana jednom prilikom pomenula da je Brajan čudan i zamišljen i da ona to više ne može da podnese i da želi da više vremena provodi sa decom – priča nam Milanka.

Tada je predložila da pođe sa Anom u Ameriku, ali joj ćerka nije odgovorila. Dvadesetak dana kasnije, Ana joj je poslala nestrpljive poruke u kojima je moli da dođe koliko sledećeg dana. Grubom igrom sudbine, Milanka nije mogla jer je morala da uzme terapiju od doktora. Predložila joj je da dođe dva dana kasnije… Ana joj je rekla da ipak ne mora.

Podsećanja radi, Brajan Volš je prošle nedelje zvanično optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, Beograđanka kojoj se svaki trag izgubio 1. januara. Volš je prvo bio optužen za opstruisanje istrage, a tužilaštvo je iznelo niz dokaza protiv njega koji se mahom zasnivaju na biološkim tragovima pronađenim u njihovoj kući u Kohasetu, jezivoj Gugl pretrazi, ali i činjenici da je Brajan policiju lagao o svom kretanju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare