„UVEK VODIMO RAT, AL’ TATA TI ME VOLIŠ“: Miljan koga je policija upucala na KiM dobio POTRESNO PISMO od sina Marka (FOTO)

Miljan Delević (37), koji je ranjen na Kosovu i Metohiji kada su pripadnici specijalne jedinice takozvane kosovske policije otvorili vatru na njegovo vozilo, dobio je danas pismo od sina Marka.

Ana Delević, supruga povređenog Srbina, objavila je na svom profilu pismo koje je njihov sin napisaoranjenom ocu.

– Tata, volim te. Čim osvane dan, ti već juriš kroz stan, al’ tata, ti me voliš. Kad se igraš po svom, uvek vodimo rat, al’ tata ti me voliš – piše u potresnom pismu koje je mali Marko naslovio sa „Volim te tata!“.

Miljan D., ranjeni Srbin, Bistrički most
foto: Facebook

Miljan Delević, podsetimo, ranjen je juče u grudi, a njegov suvozač Dušan S. je tek pukom srećom prošao bez povreda kad su automobil na Bistričkom mestu izrešetali pripadnici policijelažne države Kosova.

Miljan je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu. Direktor Opšte bolnice Kraljevo Zoran Mrvić rekao je da je Delević stabilnog zdravstvenog stanja i da će biti prebačen na dalje lečenje u Beograd na VMA na lični zahtev.

Delevića je obišao direktor Kancelarije za KiM Petar Petković navodeći da je napad ROSU mnogo više od provokacije.

– Na Bistričkom mostu i svuda gde su postavili punktove ROSU policija svakodnevno zaustavlja i maltretira narod, drže ih po nekoliko sati, skidaju do gole kože, da bi predstavili kako (Aljbin) Kurti ima moć na severu i da oni vladaju na severu – naveo je Petković ističući da duge cevi nemaju šta tu da traže.

Takozvana kosovska policija saopštila je povodom incidenta u Bistrici da su njeni pripadnici pucali na vozilo, jer se, kako tvrde, nije zaustavilo i u prolazu je udarilo u policijski automobil.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare