UHAPŠENA MIRNESA MIKI: Konobarica osumnjičena da je ukrala MILION EVRA

Mirnesa S (42), koju nemačka policija sumnjiči za krađu milion evra, uhapšena je na aerodromu u Štutgartu, prenosi Bild.

Podsetimo, Mirnesa, koja je iz nemačke firme ukrala milion evra, nakon čega je nestala, u Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki. Kako se saznaje, ona je pre ove firme radila kao konobarica, a rodom je iz mesta Busovača u Bosni i Hercegovini.

Inače, firma za transport novca u Štutgartu, koju je Mirnesa S. poreklom iz Bosne i Hercegovine u oktobru ojadila za milion evra, bila je i ranije na meti pljačkaša.

Naime, kako je saopštila nemačka policija, kolega (27) fatalne Mirnese S. je u noći na Badnji dan opljačkao firmu, uzevši 135.000 evra, a zaposleni su tek nakon četiri dana uvideli da deo novca fali, prenosi Bild.

„Istraga nas je dovela do 27-godišnjeg mladića. Prilikom pretresa stana ni on ni novac nisu nađeni“, saopštila je portparolka policije, prenosi Kurir.

U međuvremenu se dogodio obrt u slučaju ove pljačke, pa se muškarac sam predao policiji, a sudija ga je pustio na uslovnu slobodu. Kada je reč o novcu, niko ne zna gde je završio, prenosi Bild.

Muškarac je u obavezi da se redovno javlja policiji, sve dok se istraga ne privede kraju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare