PREVARENA SUPRUGA ĆE DEBELO NAPLATITI IZDAJU?! Zavrteće vam se u glavi kada budete čuli cifru Aninog PAPRENOG HONORARA

Bivša Supruga Zvezdana Slavnića , Ana kako saznaje Kurir, uskoro postaje ravnopravni učesnik Zadruge. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim partnerom porazgovara oči u oči o svemu što se dešavalo, a u medijima kruže informacije da će njen ulazak biti debelo unovče.

S obzirom na to da su glavni akteri priče – Zvezdan, Ana i Anđela, apsolutno nikako nije začudio ovakav potez produkcije. Čak šta više, oni su rešili da debelo odreše kesu, i da joj ponude trodupli veći honorar, nego bilo kojem učesniku, kako navode domaći mediji.

Ana navodno u rijaliti ulazi za oko 200.000 evra.

– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti – kaže izvor za „Blic“, koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.

– Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u „Zadrugu“ za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku – zaključuje izvor za „Blic“.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, Slavnićeva bivša nevenčana partnerka će se debelo opariti i od njegove javne izdaje. Ona će potražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare