PODNETI OPTUŽNI PREDLOZI U SUDU U PANČEVU: Protiv muškarca koji je pretio ubistvom ženi i manijaka koji je napastvovao maloletnicu 

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je optužni predlog Osnovnom sudu u Pančevu protiv V.C. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

Sumnja se da V. C. 30.03.2022. godine u Padini pod dejstvom alkohola u dvorištu kuće u kojoj stanuje njegova supruga M.C. došao i pretio joj. 

 Rekao je da će je ubiti, a potom je stiskao po rukama, usled čega joj je naneo lake telesne povrede. Zbog svega navedenog tužilaštvo je predložilo da se V.C. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara i mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od 2 godine – saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu.

Istog dana pomenuto tužilaštvo podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv Đ.S..

– Sumnja se da je on izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Kako se sumnja on je 06.06.2022. godine u Кačarevu silom prinudio maloletno lice na drugu polnu radnju tako što je protiv njene volje istu uhvatio za grudi i zadnjicu – Tužilaštvo je tražilo da se Đ.S. osudi na kaznu zatvora.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare