Najbolje drugarice trudnice EVO KADA ĆE SE PORODITI ANA KORAĆ: Trudna kad i drugarica SORAJA koja će se porađati u Švajcarskoj

Soraja Vučelić je navodno u drugom stanju i čeka sina, a porođaj je jako blizu budući da je deveti mesec.Godinama je u stabilnoj vezi, pa je sa svojim partnerom odlučila da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

– Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se porodici. Sećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja. Prija joj blagosloveno stanje i sada jedva čeka dolazak sina – kaže Kurirov izvor.

Prema njegovim rečima, Soraja će se poroditi u inostranstvu. –

– Ona od letos živi u Švajcarskoj. Tamo će se i poroditi, u jednoj privatnoj bolnici. Kod izabranog lekara je vodila trudnoću, koja je protekla u najboljem redu. Bukvalno je nije osetila. Viđala se samo s najbližim prijateljima, kojima i veruje, i zato se i nije saznalo sve do sada da je u blagoslovenom stanju. Sve je promenila u svom životu i nije želela da u javnosti govori o njenoj trudnoći. Ne znam kako će reagovati kada pročita da se saznalo da će postati mama, jer je to želela da sačuva za sebe i svog partnera. On nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama – završava izvor.

Poznato je i da je njena najbolja drugarica Ana Korać u drugom stanju, a i njen porođaj je blizu. Kako smo saznali, Ana će se poroditi u martu.

Starleta uživa u trudničkim danima i ima podršku svog partnera kog čuva od očiju javnosti, ona se povukla iz javnosti i ugasila društvene mreže.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare