MALI SENTA PREBIO TONČEVA? Haos na jugu Srbije: Načelnik policije i ministar u klinču?!

Slobodan Milenković, zvani Mali Senta, načelnik Četvrtog odeljenja Policijske uprave za grad Beograd, navodno je pretukao funkcionera SPS i ministra bez portfelja Novicu Tončeva, a ceo slučaj je zataškan.

Sve se odigralo ispred jednog hotela na jugu Srbije, kaže izvor.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, Senta je dobio dojavu da se u tom hotelu nalazi osoba koju je hteo da uhapsi zbog trgovine drogom i sa svojom ekipom samostalno krenuo u akciju, uopšte ne obaveštavajući kolege iz lokalne stanice policije.

– Dok su se pripremali da upadnu, izašao je Tončev koji je brže-bolje završio telefonski razgovor i ustremio se na Milenkovića i njegove policajce. Odmah je krenuo da viče na njih, da ih ispituje šta oni tu rade, što je Sentu, inače poznatog po kratkom fitilju, potpuno izbacilo iz takta, pa je brutalno nasrnuo na Dačićevog funkcionera – priča sagovornik Republike koji je prisustvovao celom događaju.

Tončev je prošao kao bos po trnju: Milenković je odmah krenuo na njega i počeo da ga pesniči i šamara, ukratko, ubio je boga u njemu, uz bujicu psovki. Čak su se i policajci iz Četvrtog odeljenja iznenadili, jer nisu očekivali baš takvu reakciju.

– Nikome iz policije nije bilo jasno šta su Senta i njegovi inspektori u tom trenutku radili na toj lokaciji bez ikakve najave kolegama. Kada su se kolege zainteresovale za ceo slučaj, Milenković je nadmeno rekao da nije dužan nikome ništa da objašnjava. Tončev je digao veliku frku, ali je ceo incident nekako zataškan. Sve se, naime, desilo pre oko godinu dana, pre nego što su se otkrile neke druge afere vezane za Sentu – kaže izvor Republike.

Povodom ovog događaja Republiika je kontaktirala Tončeva, koji je kratko poručio:

– Ne poznajem Slobodana Milenkovića.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare