GODINU DANA OD UBISTVA „ŠKALJARCA“, UDOVICA JOŠ TRAŽI ODGVOVORE: I oni koji su bili osumnjičeni za Jasminkovu smrt više nisu 

Škaljarac Jasminko Šahović (37) brutalno je likvidiran pre godinu dana kada je nepoznati egzekutor daljinskim upravljačem aktivirao bombu ispod njegovih kola.

Šahović je, podsetimo, ubijen 17. januara, kad je nepoznata osoba pod njegov automobil stavila eksplozivnu napravu i aktivirala je nakon što je on izašao iz kuće u Tološima u Podgorici. Crnogorski mediji tada su preneli da je Šahovićevo telo od siline detonacije izletelo kroz šoferšajbnu, a da su nakon eksplozije odjekivali meci koje je aktivirala eksplozija, jer je ubijeni navodno kod sebe imao pištolj.

Dragana Šahović, supruga ubijenog za Kurir kaže da ubistvo i dalje nije rasvetljeno.

– Mi se nismo pomerili sa mrtve tačke! Misterija je kako je ubijen, a prema rečima tužiteljke i oni koji su bili osumnjičeni više nisu. Takođe, ne znaju ni kako je Jasminko ubijen, jer tvrde da sada više ne mogu ni da sumnjaju da ga je neko ubio aktiviranjem daljinskim upravljačem, iako je očigledno – kaže Dragana Šahović, na godišnjicu smrti supruga, koga je inače, crnogorska policija označila kao pripadnika škaljarskog klana.

Naša sagovornica navodi da joj je 2022. godina bila najteža u životu.

– Jasminka nema i niko ne može da mi ga vrati, ja samo hoću da saznam ko ga je ubio i zbog čega – kaže ona i dodaje:

– Našem sinu sada je osmi rođendan, a njega nema. Svašta smo preživeli, a nismo prvih šest meseci iz kuće izlazili zbog straha, a sada nam dete ide kod psihologa jer ne može da se povrati od šoka.

Ona je podsetila, da je tog dana nakon stravične detonacije u pidžami i papučama izeletela iz kuće i muža prepoznala po tetovaži koji ima na ruci.

– Jasminko je ustao, obukao se, telefonirao i seo u auto. Nakon nekoliko minuta čula se eksplozija. Skuvala sam kafu ne sluteći da je nešto tako strašno moglo da se dogodi, a onda je počeo da mi zvoni telefon. Istrčala sam u pidžami i videla rasute komade njegovog tela po putu, otkinutu ruku na kojoj piše ime našeg sina, po toj tetovaži prepoznala sam muža… – rekla je ranije za Kurir Dragana Šahović.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare