FOTKA KOJA JE IZAZVALA HAOS! Na njoj ona ima 14, on 29, bio joj PROFESOR! Džehvinu snajku i brata URNIŠU na mrežama zbog ŠOK veze

Sava Džehverović, rođeni brat pevačice Teodore Džehverović danas je oženjen influenserkom Adrianom Kadar, a ona je imala 14 godina kada su započeli vezu. Nedavno su objavili srećne vesti da čekaju devojčicu, a sada su se našli na meti kritika tviteraša zbog razlike u godinama, ali i njihove zajedničke fotografije koja je nastala na početku njihove veze.

– Preslatko, samo što se radujete trudnoći devojčice koja je grumovana, koja je ovde imala 14 godina a on 29, koja danas ma samo 21 godinu, a mozak se razvija do 25. godine, znači ima jos 4 godine dok ne sazri, i ovo kako je skakao od radosti jer je devojčica bolje da ćutim – jedan je od komentara koji je izazvao pravu polemiku na Tviteru.

„Pa naše babe i mame su rađale u 15, 16, 17 godina. Šta im je falilo? Ne branim ovo dvoje, ali njihova stvar. Ako su tako želeli“, napisao je jedan tviteraš.

„Sve im je falilo, detinjstvo, normalni porođaji, uslovi, deca nisu da rađaju drugu decu“, glasio je odgovor korisnice Tvitera.

Adriana i Sava su odlučili da ćerki daju ime Dorotea.

– Jer ona je isto što i ti „daj Božiji“, samo malo drugačiji raspored slova – napisala su Adriana i Sava nakon što su otkrili da su ime za naslednicu odabrali po Teodori Džehverović.

– A tek što devojcici daju ime po njegovoj sestri, samo ću ostaviti ovu sliku ovde – nastavili su da ih prozivaju na društvenoj mreži.

Sava je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

– Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća – rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

– Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – izneo je jednom prilikom Sava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare