SRPKINJA IZREŠETANA NA ULAZU LOKALA U KOM JE RADILA! Ostavila jedno dete iza sebe DETALJI BRUTRALNE LIKVIDACIJE U NEMAČKOJ 

Muškarac (47) sa albanskim pasošem ubio je srpkinju (44) u subotu na pijaci gde je nesrećna žena prodavala kancelarijski materijal, policija je ubicu ubrzo uhapsila i istraga je u toku

Kako navode nemački medij 47-godišnjak ubio svoju ženu sa nekoliko hitaca u prodavnici u blizini Bodenskog jezera. Nakon brutalnog ubistva, muškarac je pobegao taksijem ali je policija raspisala poternicu i on je ubrzo uhapšen.  

Кako je saopštila policija, muškarac je pijani oko 13 sati došao do lokala u kom je i ubijena žena prodavala potrepštine za domaćinstvo i kancelarijski materijal  i na vratima je upucao.

– U nju je ispalio više hitaca i napustio lice mesta bez pištolja za koji se navodi da je koristio, a pobegao je taksijem. Policija je dan nakon jezive tragedije u potrazi za svedocima koji mogu da pomognu u istrazi – pišu nemački mediji. 

Prema njihovim navodima u trenutku pucnjave u lokalima je bilo dosta mušterija koji su bili svedoci drame i koje policija sada traži. 


– Fatalni napad usred bela dana i mirnog malog grada Markdorfa u blizini Bodenskog jezera. Pucnjava se dogodila u radnji u Hauptštrase u Markdorfu kod Mersburga. Upucana žena je i nakon pokušaja reanimacije ubrzo preminula usled teških prostrelnih rana koje je zadobila. U vreme zločina u prodavnici je bilo nekoliko kupaca koji su potom pobegli iz zgrade – navode lokalni mediji.  

Кako navodi Sudkurier, ubijena žena živela je sa osumnjičenim tri godine i ima jedno dete, ali su se razveli. 

Motiv krvavog dela još uvek nije jasan. Odeljenje kriminalističke policije Fridrihshafena formiralo je istražni tim „Miks“ kako bi razjasnio tačan tok događaja i pozadinu zločina. 

U vreme zločina u prodavnici je bilo nekoliko kupaca koji su potom pobegli iz zgrade– rekao je portparol. Ali niko drugi nije povređen. Čovek sa albanskim pasošem privremeno je uhapšen nešto kasnije. Motiv zločina je još uvek nejasan.

Udarna vest.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare