SAŠA POPOVIĆ MORAO HITNO NA OPERACIJU: Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da to mora da se reši! 

Kreativni direktor u „Zvezdama Granda“ Saša Popović nedavno je imao hitnu operaciju nakon koje se dobro oporavio, te je sada nastavio s poslom i snimanjima.

Popović je potvrdio da je operisao žučnu kesu, a da su mu lekari savetovali hitnu intervenciju nakon pregleda:

– Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu- kazao je Saša za „Scandal!“ i dodao da je sada sve u najboljem redu:

– Tako je, čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede prevetntivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali- kazao je Popović. 

Saša koji se penzionosao još 2019. godine i dalje radi u „Grandu“ kao kreativni direktor, a zapravo je glavni za „Zvezde Granda“. Iako može da uživa u blagodetima penzionerskog života, Popović kaže da je pokušao, ali da mu nije išlo:

– Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali „Grand“, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu- istakao je Saša, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare