„Održavao sam zdravu distancu“: Novak „pecnuo“ rivala koji ga je prozivao za vakcinu

Novak Đoković je bio dominantan protiv Aleksa de Minora u osmini finala Australijan opena, koga je savladao sa 6:2, 6:1, 6:2 i plasirao se u četvrtfinale, gde ga čeka Andrej Rubljov.

Ovom brutalnom partijom Novak jee „riternirao“ rivalu na pravi način za prozivanje za vakcinu pre godinu dana u Australiji.

Novak je u jednom momentu, tokom intervjua za Eurosport sa Barbarom Šet, koja ga je pre razgovora uštinula, da proveri da li je zaista ljudsko biće, pričao i o svom pogledu kojim je pokazao da „puca“ od samopouzdanja i kojim je rivalu jasno stavio do znanja da nema čemu da se nada.

Tada je Novak iskoristio priliku da igrom reči možda i pecne De Minora za prozivanje pre godinu dana zbog vakcine, jer je rekao da je „održavao zdravu distancu“.

– Da i ne, uvek imam veru u sebe i u svoje kvalitete i sposobnosti, znam da mogu da pobedim svakoga kada igram ovako. U isto vreme imam poštovanje za njega i razumem da mečevi na ovom nivou mogu brzo da se preokrenu, kada igrate na Rod Lejver areni, publika je pokušavala da ga podigne i vrati u meč, ali nisam hteo da se to desi i održavao sam „zdravu“ distancu celog meča – odgovorio je Novak, prenosi Telegraf.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare