Barbara PIPKALA NOVAKA nakon pobede! (VIDEO) 

Bivša teniserka, a danas novinarka Eurosporta Barbara Šet pipnula je Novaka Đokovića nakon meča kako bi utvrdila da li je on zapravo čovek

Muči povreda zadnje lože Novaka Đokovića već neko vremen, ali se to u igri srpskog tenisera nije videlo danas. Nole je pregazio Aleksa De Minora što je nateralo novinarku Eurosporta Barbaru Šet da ga „pipne“ kako bi proverila da li je on stvarno čovek. 

Kada se uverila u to da se radi o čoveku pitala ga je da li je ovo bila teniska perfekcija. 

– Blizu… Bilo je dobro od početka, zadovoljan sam kako je noga reagovala, najbolje od početka turnira. Osetio sam da mogu lakše da se krećem, znao sam šta me očekuje. Iako se nikada nisam susreo sa De Minorom znao sam šta me čeka. Morao sam da ostanem agresivan, on je jedan od najbržih igrača na ATP turu. Sve u svemu – zadovoljan sam – rekao je Novak Đoković, prenosi Kurir.

Barbara je konstatovala da je Đoković sredinom prvog seta delovao kao da je sto posto siguran u svoju pobedu. 

– Nije bilo tako. Uvek verujem u sebe, svoje mogućnosti i znam da mogu da pobedim svakoga ako igram ovako. Imao sam pozitivno mišljenje, ali sam u isto vreme imao mnogo poštovanja prema njemu. Na ovom nivou meč može brzo da se okrene, posebno kada igrate protiv Australijanca na Rod Lejver Areni, navijači su pokašli da ga vrate, a ja nisam želeo da se to dogodi – dodao je srpski teniser.  

Ističe Đoković da je zadovoljan zbog činjenice da danas nije osećao bolove u nozi što ga posebno raduje. 

– Sjajno je što me noga nije bolela, bio je ovo kratak meč. Iako je trajao dva sata, opet je kraće nego tri-četri sata. Zbog svega što mi se desilo u prva tri kola ovakva pobeda mi je bila neophodna – podvukao je Đoković. 

USARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare