UDARNA VEST SAZNAJE KO SU MUŠKARCI KOJI SU STRADALI U PETROVARADINU: Sklonili se u nekadašnju diskoteku kako bi se družili, pa IZGORELI! 

Dva ugljenisana tela nađena su u Račkoj ulici u Petrovaradinu nakon što je oko pet sati izbio požar u nekadašnjoj diskoteci, inače, sada objektu gde ne živi niko.

– Navodno u požaru je izgoreo vlasnik jednog dela objekta, a za drugog nastradalog čoveka radi se identifikacija – kaže sagovornik

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, sumnja se da su se oni tu sklonili kako bi se družili iako unutra skoro nema ništa.

– Vatrogasci-spasioci dobili su poziv jutros da huljaju vatra i dim iz nekadašnje diskoteke i ubrzo su oko 5.30 sati pronašli dva ugljenisana tela muškarca, dok su dve ženske osobe tom prilikom pregledane od strane ekipe novosadske Hitne pomoći i ustanovljeno je da one nisu povređene, nego su samo bile u stanju šoka – kaže izvor iz istrage i dodaje:

– Za sada nije poznato kako je došlo do požara koji je zahvatio ceo objekat, ali će dalja istraga utvrditi sve detalje.

Naš sagovornik kaže da su vatrogasci tri sada gasili vatrenu stihiju.

– Požar je buknuo oko pet sati, a lokalizovan je oko osam, a sada se trenutno radi dogašivanje. Nije poznato šta je izazvalo požar, ali su od objekta ostale samo zidine – kaže sagovornik i dodaje da u tom objektu niko ne živi, niti se godinama koristi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare