Sloba Radanović UDARIO na Jovanu Jeremić: „Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati“

Pevač Sloba Radanović oglasio se na svom Instagram profilu prozvao voditeljku “Pink” televizije Jovanu Jeremić. Naime, on je istakao da voditeljka jutarnjeg programa nema kredibilitet da prica o Kosovu i Metohiji.

Pevač naglašava da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji.

Sloba Radanović
Sloba Radanović

– Nemam ni ja problem da kažem istinu. Govorite nam da narod ovo voli. Ne poznajem nikoga ko nije zgranut ovom pojavom. Ova osoba nema kredibilitet da na bilo koji koji način komentariše Kosovo i Metohiju, a naročito ne na ovakav način – napisao je Sloba i oštro dodao:

– Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i videćete da nikome na svetu neće nedostajati!

Podsetimo, pevač ne ostaje ravnodušan na pomen Kosova i Metohije. On stalno poziva na ljubav i slogu, a nedavno je odlučio da pomogne povređenom dečaku Stefanu Stojanoviću, koji je ranjen na Badnji dan.

– Ranjeni dečak sa Kosova… Sloba Radanović mu je kupio Ajfon i poklonio CD i novac, ovo nigde nećete videti po portalima jer Sloba nikad dobra dela ne objavljuje već u tišini pomaže. Ovu sliku je dečak poslao u znak zahvalnosti Slobi – stoji u jednoj od objava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare