POZNATO STANJE IZBODENOG TINEJDŽERA U NIŠU! Dotrčao sav krvav i tražio pomoć, a evo šta kažu lekari 

Maloletnik star oko 15 godina koji je izboden nožem u blizini glavne autobuske stanice u Nišu smešeten je u UKC Niš lekari kažu da je njegovo stanje stabilno

Kako smo ranije izveštavali napad na tinejdžeradogodio se u subotu uveče oko 20,30 časova, u ulici koja povezuje glavnu nišku autobusku stanicu i kompleks tehničkih fakulteta. 

Maloletnik je povređen, kako se sumnja u tuči u kojoj je učestvovalo više maloletnika kod OŠ „Vuk Karadžić”.

Tinejdžer je tom prilikom izboden nožem i na taj način teško povređen. 

 – Njega je neko od učesnika ubo dva puta nožem – u predelu grudnog koša i vrata. Iako teško povređen, ovaj petnaestogodišnjak sav u krvi i držeći se za vrat uspeo da dotrči do platoa i jednog od bočnih ulaza na autobusku stanicu, gde ga je primetio jedan Nišlija, koji je odmah zaustavio taksi vozilo i izboden dečak prevežen je u Zavod za hitnu pomoć, a odatle na Dečiju kliniku za hirurgiju i ortopediju UKC Niš – rekao je izvor upoznat sa slučajem. 

Kako je zvanično saopštila Informativna služba niškog UKC :  “ Vitalni krvni sudovi kod povređenog nisu povređeni, i posle hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute”. 

– Povređeni petnaestogodišnjak je stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan,  on je zadržan radi daljeg lečenja na Odelenju intenzivne nege ove dečije klinike – rekli su iz niškog UKC 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare