Misterija doma Ane Volš, 3 nedelje od njenog nestanka: U praznoj kući neko je upalio svetlo

Kuća je ostala prazna nakon što je policija uhapsila Brajana Volša i optužila ga za ubistvo supruge Ane, dok je brigu o njihova tri sina trenutno preuzela država
Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović, koja se nalazi u Bostonu gde prati slučaj Ane Volš, za koju policija sumnja da ju je ubio suprug Brajan Volš, ponovo je obišla njihovu porodičnu kuću u Kohasetu, gde je snimila nešto neobično.

Kako javlja sa lica mesta, vrata porodične kuće su zapečaćena, oko nje je i dalje žuta policijska traka, kao i paket koji je snimila pre nedelju dana, kada je prvi put obišla kuću.

Paket nije otvaran, ali je pomeren.

Međutim, primetila je jednu neobičnu stvar. Danas, tačno tri nedelje od momenta kad je Ana poslednji put viđena, svetlo je bilo upaljeno u sobi, dok je pre nedelju dana gorelo u hodniku.

Za sada nije poznato da li je možda neko od Aninih i Brajanovih prijatelja ili članova porodice u međuvremenu bio u kući.

Američki mediji su prošle nedelje objavili fotografije Brajanove majke, Dajane Volš, u blizini njihove kuće u Kohasetu.

Kuća je ostala prazna nakon što je policija uhapsila Brajana Volša i optužila ga za ubistvo supruge Ane, dok je brigu o njihova tri sina trenutno preuzela država.

Šta će biti sa mališanima još uvek nije poznato, dok njihov otac u pritvoru čeka sledeće saslušanje, zakazano za 9. februar.

UDARNA VEST.rs

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare