„Hvala mojim igračima“ Obradović otkrio šta ga je oduševilo: To je nešto fantastično

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle meča sa Studentskim centrom.

Košarkaši Partizana pobedili su Studentski centar 100:81 u Podgorici u 16. kolu ABA lige.

Ekipa Željka Obradovića upisala je 14. trijumf u regionalnom takmičenju, kojim je napravila dobru uvertiru pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Evroligi, koji je čeka 27. januara.

Posle meča, na konferenciji za medije se obratio Željko Obradović. ,  – Želim da iskoristim priliku da se zahvalim ljudima iz Studentskog centra što su dozvolili navijačima Partizana da dođu večeras u velikom broju i da budu na ovoj utakmici. Naravno želim da navijačima Partizana zahvalim na izuzetnoj atmosferi i uvek nam je drago kada imamo naše navijače bilo gde da igramo. Imamo ih u ABA ligi gde god da smo otišli da igramo, a takođe i u Evroligi. To je nešto fantastično što nam se dešava ove godine. Uz ekipu su uvek i zaista im se zahvaljujem na tome. 

Što se tiče utakmice, želim da počnem od toga da ekipa Studentskog centra igra veoma dobru košarku i da se vidi pečat mog kolege. Zaslužuju sve pohvale, igrali su četiri utakmice protiv nas. Zahvaljujem se mojim igračima zato što su igrali ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je tu i padova u toku utakmice, ali mislim da smo takođe odigrali dobru utakmicu pre svega napadački, istakao je Obradović, prenosi Sportal.

UDARNA VEST.rs 

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare