NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti pare do 28. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

Danas je mlad Mesec u Vodoliji, koji je dobar za bilo kakav novi početak. Planetarna situacija je znatno stabilnija nego prethodnih nedelja, tako da će pojedini znakovi imati više sreće na finansijskom planu nego ostali.

Retrogradni Merkur i Mars su krenuli napred, pa je vreme za pravljenje planova. To se odnosi i na finansije. Ukoliko ste očekivali povišicu ili novac koji je kasnio, konačno je vreme da odahnete, jer planete počinju da rade za vas.

U narednoj nedelji do 28. januara, novac će imati horoskopski znaci među kojima su Rakovi, Vodolije, Strelčevi i Bikovi.

RAK

Sunce u Vodoliji donosi vam mogućnost da rešite pitanje nasledstva. To je ujedno i odličan period za sponzorstva, pa možete lako da dobijete novac za važan poslovni projekat. U boljoj ste poziciji za zaradu nego prethodnih nedelja.

STRELAC

Merkur je krenuo napred u vašem drugom polju, pa vas očekuje dodatna zarada. To je posao koji ćete morati da odradite dodatno da biste dobili novac, koji nije veliki ali će vam značiti. Jupiter u vašem petom polju donosi vam mogući dobitak na igrama na sreću. 

VODOLIJA

Sezona vašeg znaka je počela, a vi ste glava zvezda. Venera u drugom polju donosi vam vredne poklone i manju zaradu. U vašem slučaju uvidećete da vam pokloni znače više nego novac. 

BIK

Merkur u Jarcu je krenuo napred, pa se finansijsko stanje poboljšava. Pare mogu da vam stignu iz inostranstva ili na osnovu rada u izdavaštvu. U svakom slučaju Mars u Blizancima pravi bolje aspekte, pa će novac koji je kasnio da stigne i poboljša vaše finansijsko stanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare