KUĆA ANE VOLŠ VIŠE NIJE OGRAĐENA POLICIJSKOM TRAKOM: Odneti svi dokazi iz vile u kojoj je Brajan ubio suprugu

Kuća u mestu Kohaset kraj Bostona kojoj je, kako sumnjaju američki istražitelji, Brajan Volš ubio suprugu, BeograđankuAnu Volš policija više ne tretira kao mesto zločina. Policija je, kako prenose mediji, skinula traku koja je zabranjivala prilaz kući.

– Traka je skinuta sa prednjih i zadnjih vrata, kao i sa vrata kroz koja se ulazi u podrum. To znači da policija kuću više ne tretira kao mesto zločina, odnosno da su iz nje uzeti svi tragovi i dokazi jezivog ubistva koje se unutra dogodilo – podsećaju mediji.

Oni otkrivaju da se kroz prozor kuće, blizu samih ulazin vrata vidi dečija flašica u kojoj je ostalo malo mleka, kao i na pola okićena novogodišnja jelka, prenosi Kurir.

Podsetimo, Ana Volš poslednji put je živa viđena upravo u novogodišnjoj noći, kada je osim supruga i njihovo troje maloletne dece, slavlju prisustvovao i porodični prijatelj. Srpkinja se 4. januara nije pojavila na poslu u Vašingtonu, gde je u jednoj od najuspešnjijih kompanija za trgovinu nekretninama radila kao menadžer, pa su poslodavci prijavili njen nestanak.

Posle hapšenja supruga, 8. januara koji je optužen za njeno ubistvo, tužilaštvo je otkrilo jezive detalje zločina. Naveli su da su ključni dokazi protiv njega tragovi krvi pronađeni u podrumu i njegovom automobilu, pretraga na internetu o tome kako da se reši njenog tela, ali i kako da nasledi imovinu Ane Volš čija je vrednost procenjena na 2, 8 miliona evra.

Ipak, ključni dokazi protiv Brajana Volša koji je izjavio da nije kriv, pronađeni su u 10 kesa za đubre. U njima su otkriveni delovi nakita, garderobe kao i potvrda o kovid vakcinaciji na ime Ane Volš, kao i deo ogrlice koji je, kako se vidi na fotografijama sa društvenih mreža, Ana nosila.

Brigu o njihova tri sina, podsetimo, preuzela je država.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare