ANĐELA POKUŠALA DA POBEGNE IZ ZADRUGE! Zvezdan je ostavio, pa se uvukao u Aleksandrin krevet, ona na ivici NERVOG SLOMA! HAOS

Anđela Đuričić ne može da podnese što ju je od sebe oterao dečko Zvezdan Slavnić. Nakon njihove svađe, ona je završila u suzama, a on se brzo snašao.

Zavukao se u Aleksandrin krevet i navalio na nju, a u jednom trenutku je pao i poljubac, iako mu je Nikolićka govorila da on treba da sredi situaciju s Đuričićkom zbog koje mu je pukla 15 godina duga vanbračna zajednica s partnerkom Anom.

Atraktivna Crnogorka ne može da podnese novonastalu situaciju, pa je odlučila da pobegne iz Zadruge. Otišla je u Rajski vrt i odatle pokušala svoj beg, penjala se uz ogradu, ali nije uspela. Pokušala je da smisli drugi način, ali nikako nije mogla da nađe rešenje, pa je na kraju napustila vrt i vratila se u kuću.

Podsetimo, izlaganje Lepog Miće tokom emisije „Pitanja novinara“ bilo je još jedan od uzroka nove žučne svađe Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Anđela je tokom pauze u izolaciji govorila Zvezdanu kako je Lepi Mića imao dobro izlaganje o njihovom odnosu, ali Slavnić se s tim nije složio. Tad je nastala svađa, a on kao da je jedva dočekao da završi s Aleksandrom.

On je na nju bacio oko još na početku rijalitija i mnogi smatraju da je zapravo zaljubljen u nju i da mu je ona glavni cilj, a ne Anđela, s kojom se gotovo svakodnevno svađa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare