ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORIO DUŠU O BIVŠOJ: ANA JE BRAT! Otkrio sve detalje veze, gde je ZAPLELO, a evo da li se kaje zbog PRELJUBE! 

Zvezdan Slavnić nakon javne prevare, prvi put je progovorio o svojoj sada već bivšoj ženi Ani, te je sa Markom Janjuševićem i Filipom Carem pričap o njihovim počecima ali i emocijama.

– Ne mogu da živim bez neke hemije sa nekim, nisam takav – rekao je Zvezdan.

– I ja isto tako, veruj mi, mora da bude riba neki mangup. Riba manguš može napraviti turbo pi*ku od muškarca i turbo frajera – dodao je Car.

– Ne može devojka da ima sve i da bude lepa i da bude pametna, n e može sve brate, ne može. E sad je bitno šta ti želiš, a šta ne – govorio je Zvezdan.

– Ti si bio sa njom od pre svega? – pitao je Janjuš.

– Mi smo drugari iz sednje škole, ona se udala ja sam otišao na koledž… Ima dvoje lepe dece, brak se rasturio, onda smo posle krenuli, onako ozbiljno – rekao je Zvezdan.

– Kažu da je baš brat, mangup? – pitao je Janjuš.

– Da, jeste. To je ono što mi najteže pada stvarno, baš mi je drug – odgovorio je Slavnić.

– A kako bi reagovao kada bi je video? – nastavio je Janjuš.

– Bilo bi mi teško, izvinio bi se za sve što sam joj uradio iskreno. Povredio sam je i to mi je ono najteže – govorio je Zvezdan.

– Da li bi se pomirio sa njom? – dobacio je Car.

– Ne znam, brate. Ne znam to nikada. Mi jesmo istrošeni i izlizani, znaš, ja sa njom nisam dugo bio ni u krevetu. Da li smo se malo razašli, možda jesmo. Možda smo se izlizali, izgubili u problemima. Treba nam mnogo ljubavi a nemamo je, jer smo istrošeni. Na prvom mestu smo prijatelj pa sve ostalo, zato mi je mnogo krivo – govorio je Zvezdan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare