VAŽI ZA JEDNU OD POZNATIJIH VODITELJKI, A NA OVAJ NAČIN USPEVA DA SVE POSTIGNE! Dušica otkrila odakle CRPI ENERGIJU

Poznato je da voditeljka Dušica Jakovljević radi punom parom, a zahvaljujući dobroj organizaciji uspeva da uspešno balansira i privatni i poslovni život.

Voditeljka je sada ogolila dušu o poslu, a tom prilikom je otkrila odakle crpi neophodnu energiju za mnogobrojna dešavanja u životu.

– Ja sam došla direktno sa emisije, radila sam „Pitanja gledalaca“, presvukla sam se i došla do prijatelja. Ja sam se rodila sa tim, inače u mojoj porodici i mama i tata i moja deca, mi imamo energiju, uvek imamo dosta života u sebi. Gledala sam skoro za čim žale ljudi kojima otkucava životni sat, žale za tim što nisu živeli onako kako su želeli, ja se trudim da živim onako kako želim i onako kako meni odgovara, po meri mojih prijatelja i porodice i mislim da je to recept i za mladalački igled i za ovu energiju – rekla je Dušica, prenosi Kurir.

Ona je potom otkrila koliko je ponosna na projekat „Zadruga“ i na činjenicu da učestvuje u istom.

– Apsolutno sam ponosna što sam deo toga, ja sam neko ko je dugo čekao na tu priliku, da budem deo tako velike porodice kakva je televizija Pink. Drago mi je što moje emisije beleže velike rejtinge, što smo se uklopili i kreativno, drago mi je što posle 25 godina moje karijere zajedno sa televizijom Pink sam neko ko postavlja neke standarde i obara sopstvene rekorde jer smo tuđe odavno oborili. Nikad nisu greške tumačene kao nešto loše, iz svake situacije smo umeli da preokrenemo, moje greške su postale kao deo imidža, neka spontanost, sve mi je improvizacija – rekla je harizmatična voditeljka u emisjji Eksluzivno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare