POSLEDNJE PORUKE ANE VOLŠ LEDE KRV: Evo šta je Beograđanka napisala majci 6 dana pre nego što joj se izgubio svaki trag!

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš koja je nestala 1. januara, pokazala je poslednje poruke koje je razmenila sa ćerkom i to neposredno pre nego što se Beograđanki izgubio trag u Kohasetu u Masačusetsu.

Ona je rekla da i dalje ne može da poveruje da je Brajan ubio njenu ćerku, i da se nada da je Ana živa i da će se pojaviti. Milanka u razgovoru otkriva šta joj je ćerka govorila nekoliko dana pre nego što joj txje nestala, a jedna poruka je posebno interesantna, prenosi Kurir.

Ana je 25. decembra poslala majci poruku, a njihov razgovor je tekao ovako:

Ana: „Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“

Milanka: „Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći.“

Ana: „Brajan i ja se ne slažemo.“

Milanka: „Oko čega?“

Ana: „Dece.“

Milanka: „Možda mogu za sedam dana. Moram i lekove da uzmem. Ne znam koliko bih ostala…“

Ana: „Sutra. Pliz. Na dva meseca.“

Milanka: „U koliko je sati sutra let?“

Ana: „7h ili 13.30…“

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario.

Brajan Volš je tri nedelje nakon nestanka supruge optužen za njeno ubistvo, a prema najnovijim informacijama, sumnja se da je raskomadao u podrumu. On je već je u pritvoru pod optužbom da je obmanuo policiju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare