„DANAS NAM JE SLAVA, NE MOŽEMO DA SLAVIMO BEZ NAŠE IVANE“ Stric ubijene devojke slomljen od bola: „Ja tog Jetmira nikada nisam ni video, a ni čuo za njega“

„Danas nam je slava, ne možemo ni da je slavimo bez naše Ivane…Ja osumnjičenog za Ivanino ubistvo nikada nisam video, niti čuo za njega. Želim da se pronađe, a nama ogromna bol svakako ostaje – drhtavim glasom priča za „Blic“ stric ubijene Ivane Krivokapić (26) za čije ubistvo se sumnjiči Jetmir Gočaj.

Ivanin stric sa neopisivom tugom u glasu priča kako niko od porodice ne poznaje Jetmira i naglašava da samo žele da on dobije ono šta zaslužuje. 

Ivanin stric sa neopisivom tugom u glasu priča kako niko od porodice ne poznaje Jetmira i naglašava da samo žele da on dobije ono šta zaslužuje. 


– Ništa drugo nas ne zanima. Potreseni smo i ne možemo ni da je slavimo kako treba – dodaje sagovornik Blica.

Napomenuo je i da je svima mnogo teško, jer su za slavu uvek bili zajedno a sada njihove Ivane nema.

Podsetimo, za Jetmirom Gočajem u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Ivane Krivokapić.

Ona je ubijena u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije – navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare