UDARNA VEST! KOŠARKAŠ NEMANJA NEDOVIĆ POSTAJE TATA Manekenka u DRUGOM STANJU: „Sa ženom na preglede“

Atraktivna manekenka i košarkaš će postati roditelji, a ova vest neizmerno je usrećila i njihove bližnje.

Manekenka Mina Milutinović, koja je u braku sa košarkašem Nemanjom Nedovićem je u blagoslovenom stanju, a kako je na početku trudnoće, lepe vesti je podelila samo sa porodicom i najbližim prijateljima, piše Blic.

– Kada su saznali da je u drugom stanju Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja – kaže naš izvor pa dodaje: 

– Mina nije razmažena trudnica. Pokušava da Nemanju isprati, pa je išla i na sportske događaje na kojima je pozvan on. Jedno drugome su velika podrška. Nemanja je prati i na preglede i vode računa da trudnoća protekne u najboljem redu.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare