„OTAC SE VIŠE ZABRINUO ŠTO IDEM U CRKVU, NEGO ŠTO KORISTIM HEROIN“ Nikola Pejaković otkrio bolne detalje: „5 grama dnevno sam uzimao“

Glumac i scenarista Nikola Pejaković Kolja ne krije da je imao velikih problema zbog korišćenja narkotika.

On je sada otkrio privatne detalje kojih se nerado priseća. U borbi sa drogom mnogo mu je pomogla vera.

– Došao sam bio na 5 grama heroina, u nekim fazama je to zaista bilo ozbiljno. Moj otac se više zabrinuo za moje zdravlje kad sam ja počeo da odlazim u crkvu nego kad sam bio na heroinu – kazao je Nikola Pejaković.

– On je mojoj majci rekao: „Šta se ovo dešava, bio je baš lep narkoman i normalan mladić“ – dodao je on na tribini „O borbi sa pomislima“, ističući da otac nije bio svestan ozbiljnosti situacije.

Nikola je nedavno priznao šta za njega danas znači reč droga.

– Mislim da to samo kada se unese u jedan prostor… Samo kada se unese, uđe đavo, odnosno, zagadi se taj prostor nekim zlom – rekao je Pejaković u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Nikola je ispričao da je svojevremeno otišao kod jedne žene koja se bavila akupunkturom, ali da ga je ona, izbacivši ga iz ordinacije, u stvari spasila.

– Jesam jednom otišao kod jedne žene koja se bavila akupunkturom il’ nečim… I ja sam seo, a ona me odmah pitala: „Je l vi pušite?“, ja sam rekao: „Ne“, a iz usta… Nikada nisam pušio, ali sam pre toga duvao. Rekla mi je: „Ustanite i izađite iz moje ordinacije, vama samo Bog može da pomogne, ja ne mogu“. Ja se tada nisam vratio pravoslavlju, nisam je razumeo. Bio sam onako ljut i rekao sam: „Dobro, sad idem“. I ona me je spasila. Pre nego što sam izašao ona mi je napisala tri naslova, tri knjige, koje su za početnike za ulazak u veru i spasila me – dodao je bio u emisiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare