NOVAK ZABRINUO NAVIJAČE… Pije LEKOVE, otkazao trening pa PRIZNAO: Ili ću nastaviti ili ODUSTATI! 

Srpski teniser Novak Đoković zabrinuo je navijače kada je na konferenciji za medije rekao da razmišlja o povlačenju sa Australijan opena


Đoković je savladao Francuza Enca Kuakoa sa 3:1 u setovima – 6:1, 6:7 (5:7), 6:2, 6:0, u 2. kolu Australijan opena. Tokom drugog seta Đoković je zatražio medicinski tajm-aut zbog povrede zadnje lože leve noge.

– Povreda nije idealna, sada je još lošija situacija, ne treniram danima između mečeva, ali ima prostora i vremena da se oporavim i da sebi dam što veće šanse za naredni meč – rekao je Novak Đoković.

Srpski teniser potom je rekao da je odustajanje jedna od opcija, ali samo u slučaju da se povreda pogorša, a on ne uspe da se oporavi na vreme. 

– Nema previše nekih izbora, dva su: ili nastaviti dalje ili ne. Želim da nastavim dalje i uvek ću iskoristiti šansu. Dobra stvar je što imaš dan odmora, to je dobro, daje se prilika za oporavak. Da se dovede u bolje stanje. Pokreti su dinamični, ishitreni, obično u takvim situacijama može da prouzrokuje povredu. Neću sutra trenirati, nadam se da ću imati dovoljno dobar osećaj da se takmičim – jasan je bio Đoković, piše Informer.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare