VANREDNO OBRAĆANJE! Čović ponovo prozvao Savića – Nemojte da se čudite kada mu navijači skandiraju „vrati konju glavu“! VIDEO

Na otvorenom treningu KK Crvena zvezda pred put u Kaunas, medijima se obratio predsednik crveno-belih, Nebojša Čović.

Prvi čovek KK Crvena zvezda najpre je govorio o dugovanjima.

– Mi smo 15.12. 2022 dali prvu izjavu Evroligi o kvartalnoj isplati plata, i u toj izjavi piše da li dugujemo ili ne. U julu smo rekli da ne dugujemo ništa, i da ćemo do kraja jula izrvšiti sve. A onda 22. 09. pojavio se Holins, a 17.10. potpuno isplatili Voltersa i Holinsa. Ostali smo dužni Dejanu Radonjiću, ostalo je da se isplati 245.000 evra, a danas je isplaćena rata od 25.000 evra po sporazumu.

Podsetimo, tokom današnjeg dana Nebojša Čović je na „Hepi“ televiziji rekao da je sportski direktor Partizana Zoran Savić tužikao crveno-bele čelnicima Evrolige.

Ponovo je Nebojša Čović govorio o Zoranu Saviću.

– Sve vreme se vodila kampanja protiv nas, koju je vodio Zoran Savić, zvao je Nahbara u ELPU, za Malog Topića je zvao odmah, kako je bio skinut na utakmici Zvezda – Valensija, a dete nije odigralo ni minut. Nemojte da se čudite kada mu navijači skandiraju „vrati konju glavu“. Oni su po 22.02. dugovali preko četiri miliona evra – rekao je Nebojša Čović.

Podsetimo, klub sa Malog Kalemegdana igra protiv Žalgirisa meč 20. kola Evrolige, a taj meč je na programu u petak od 19 sati.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare